Jongeren, hoe zien jullie je toekomst?

Jongeren, wat houdt jullie bezig als het om onze samenleving gaat? Jullie komen massaal in actie voor je leefomgeving, nemen deel aan klimaatmarsen en voeren gesprekken met politici. Een ding is zeker: jullie willen verandering.

Dat is ook hard nodig: Nederland scoort niet best als het om de klimaatdoelen gaat. We bungelen in Europa onderaan, als het gaat om het terugdringen van de CO2. Hoog tijd om je stem te laten horen over hoe jij de (groene) toekomst ziet.

Op 1 maart organiseert Groen Links van 16:00 tot 18:00 een middag in theater Calypso, waar jij als jongere je stem kan laten horen. Je kunt er in gesprek gaan met elkaar en met een aantal lokale politici. De middag wordt geopend door Jens Bosman. Jens is 16jaar en nummer 16 op de lijst van de Provinciale Staten voor GroenLinks. Hij is een jongere met idealen en dromen voor Nederland, en heeft gekozen daarvoor in beweging te komen. Daar praat hij graag met jullie over. En daarna is het jullie beurt: wat houdt je bezig? Wat moet er in je buurt, in je provincie, in Nederland gebeuren? Het kan daarbij gaan over klimaat, over vervoer, over de economie, over onderwijs of… wat je ook maar belangrijk vindt!

Spreekt dit je aan, wil je je stem laten horen, en ben je onder de 21 jaar? Kom dan op 1 maart naar het Calypso theater in Wijk bij Duurstede voor een goed gesprek over wat jongeren beweegt.

Het gaat ook om jullie toekomst!